Det är bara en månad kvar till 2018 och det är dags att presentera två nyheter i tidningen nästa år – klassikern Flygsoldat 113 Bom återkommer till tidningen och norska Radio Gaga gör entré.

Torsten Bjarres Flygsoldat 113 Bom.

Flygsoldat 113 Bom är en riktig svensk serieklassiker som var med i 91:an-tidningens allra första nummer 1956. Serien skapades av Torsten Bjarre och det är hans alster som kommer att publiceras i tidningen med två sidor per nummer. Serierna är gamla veckosidor.

Radio Gaga är en norsk serie som skapades 2001 av Øyvind Sagåsen. Serien handlar om två karaktärer som driver en lokal radiokanal. Serien har tidigare publicerats i Ernie och Nya Serieparaden. Smakprov av serien (på norska) finns på seriens officiella hemsida.

Båda serierna gör debut i nummer 1. Redaktör Joakim Gunnarsson berättade idag på Serieforum.se att det under året också kommer att debutera en helt nyproducerad svensk serie – vem som ligger bakom serien eller dess namn är än så länge hemligt, men preliminärt debuterar den i nummer 9-10.

Gunnarsson uppger också att två biserier kommer att utgå ur 91:an – vilka det är verkar än så länge hållas hemligt. Sedan tidigare är det känt att Kronblom uteslutande kommer att publiceras som repriser under 2018.