Den stora 91:an-boxen

Rudolf Petersson tecknar i sin trädgård - en del av extramaterialet.

Studio S Entertainment har släppt en filmbox med 91:an-filmer tillsammans med en hel del extramaterial som intresserar såväl filmentusiasten som serieentusiasten.

Den stora 91:an-boxen innehåller de sju 91:an-filmer som spelades in mellan 1946-1959. Filmerna, som får klassas som så kallade ”pilsnerfilmer”, har hämtat sina karaktärer från serien.

Boxen innehåller förutom filmerna, ett 16-sidigt häfte med information om filmerna skrivet av 91:an-kändisen Peter Nilsson. Dessutom extramaterial, som är synnerligen intressant även för de som endast gillar serietidningen 91:an. Extramaterialet består av bland annat av två tecknade filmsnuttar av Hans Ruta och Olof Nyberg, en inspelning från Rudolf Peterssons studio och två intervjuer med Nisse Egerbrandt.

Köp boxen här     |     Läs mer hos Studio S Entertainment

2 svar på ”Den stora 91:an-boxen

  1. Hej och tack för denna underbara tidning. Jag undrar finns det några stora bilder på 91an & 87an tillsammans. Jag tänkte tattuera dom på min kropp. 91:an är så signifikant med min pappa. Han läste tidningen i 37 år. Han gick bort 2015 och det är så bra minnesmärke som jag vill föreviga. Jag själv har läst tidningen i 25 år. Skadar inte att fråga. Tack återigen för fantastisk serie ?❤ mvh johan

    • Hej Johan, spännande med en 91:an-tatuering, det låter som en jättefin hyllning till din far! 91:an och 87:an hänger ju nästan alltid ihop så det går nog att hitta i så gott som varje tidning!

      Detta är en inofficiell fansida för 91:an och vi sitter inte inne på några specifika bilder, kanske 91:an-redaktionen kan hjälpa dig om du beskriver bilden du söker? Deras e-postadress finns på ”Kontakt” under ”Info” här på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.