Statarna och Radio Gaga fortsätter i 91:an

Radio Gaga (t.v.) och Statarna (t.h) fortsätter i 91:an under 2019.

Nu när vi är inne i november börjar blickarna mot nästa år sakta smyga sig fram. Det blir inga större förändringar i 91:an år 2019, tidningen fortsätter med samma serier.

Med ett par månader kvar på året börjar redaktionen sätta innehållet för 91:an-tidningens 64:e årgång. 91an.net har varit kontakt med redaktör Joakim Gunnarsson för att höra vad som väntar. Förutom den givna huvudserien, 91:an, fortsätter naturligtvis långlivade biserierna Åsa-Nisse och Kronblom. Som 91an.net berättade i inlägget om Gunnar Perssons hyllningsnummer, så publiceras Kronblom även nästa år i form av repriser.

– Åsa-Nisse kommer även framöver tecknas av Jonny Nordlund och Patrik Norrman. Eventuellt kommer en tredje tecknare debutera 2019. Vi kommer också fortsätta med de kronologiska reprinterna av Gösta Gummessons Åsa-Nisse ur Levande Livet, berättar Joakim.

Även den tredje klassiska biserien, Flygsoldat 113 Bom fortsätter. Det kommer även fortsättningsvis handla om Torsten Bjarre-serier som man hittat i julalbum från 1950- och 60-talen.

Tobias Sjölunds Livet Hemmavid, som hängt med sedan 2002 och Alf Woxneruds Ferguson, som debuterade 2003 har blivit nästan lika bofasta och fortsätter likaså.

Årets nyheter, norska Radio Gaga av Øyvind Sagåsen och Statarna av Kalle Lind och Jimmy Wallin har fått bra genomslag enligt redaktör Joakim Gunnarsson och får även dessa fortsatt förtroende.

2 svar på ”Statarna och Radio Gaga fortsätter i 91:an

  1. Hej
    Håller inte med redaktionen om Statarna och Radio Gaga,som bör plockas bort, Noterar med glädje lite nya karaktärer i tidningen ,det är ju trevligt, Har ju funderingar över det här med eviga repriser, Tidningen 87:an innehåller endast sådant ,därför har jag slutat köpa denna tidning. Man säger från red att man inte har råd med nyproducerade serier .är inte det att bita sig i tummen, För vem vill läsa repriser som man nyligen publicerat. Repriserna tror jag är orsaken till att man tappar läsare, Och således inkomster.87:an bör enligt mitt tycke läggas ner .och kostnader på denna tidning läggas som tillskott till 91:an,,Man biter sig hela tiden i fingret genom att tänka baklänges,Förståer Ni inte själva att detta är rent galet,

  2. Alldeles för lite 91:an i tidningen men ta bort dom nya Kronblom Åsa Nisse livet hemmavid. Bom .bra men gillar inte när ni tecknar Åsa Nisse så kantigt dom.övriga serier ni har läsare jag ej ni kan ha en repris men nytt vill man ha det är därför man prenumererar vi är tre i familjen som älskar mandel men om ni fortsätter så här överväger jag att sluta trogen läsare sen ,1987

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.