Natacha – Ny serie i 91:an

Natacha av Francois Walthery. Källa: Wikimedia Commons

Natacha av Francois Walthery. Källa: Wikimedia Commons

Det har ryktats ett tag om att en ny serie ska göra entré i 91:an-tidningen. Det rör sig om belgiska äventyrsserien Natacha, skapad av Francois Walthery, som gör debut i 91:an nr 9-10.

Natacha är från början en albumserie som till dags datum publicerats i 22 album, varav sju har publicerats på svenska.

Det har de senaste decennierna hört till ovanligheterna att 91:an-tidningen publicerar icke-svenska serier. Men under tidningens tidiga år publicerades amerikanska serier som Knallhatten och Olle Bull. Under sent 70-tal samt på 80-talet gick amerikanska Acke och engelska Tuffe Viktor i 91:an-tidningen.

Källa: 91:an nr 7 2016

6 svar på ”Natacha – Ny serie i 91:an

  1. Den här serien har verkligen inget som hör 91an tidningen till. se till att bevara denna Svenska klassiker:Den som vill läsa denna serie kan köpa dessa album själv. separat .

    • Lögn, albumen med Natascha har inte getts ut sedan 1980-talet. Det album som nu publicerats i 91:an har aldrig publicerats i Sverige tidigare.

  2. Såg till min glädje att inbetalningskortet för prenumerationen damp ner i brevlådan. Så nu slipper jag betala för något som inte hör hemma i en svensk humortidning.

  3. Har varit abonnent under lång tid då jag tycker att 91:an är en bra och rolig tidning. Hur kan man då i senaste dubbelnumret ta serien Natacha och fylla den med 40 sidor i tidningen? Denna serie har inget komiskt i sig och passar inte in i en för övrigt bra tidning. Jag är mycket besviken och hoppas på snabb förändring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.